VME

Pajisjet

Home  >>  Pajisjet

INSTRUMENTAT TESTUESE

Pajisjet testuese perdoren nga laboratori i VME per testimin e matesave elektrik si me poshte:

  • Stendë një fazore me 24 elementë klasë saktësie 0.05%
  • Stendë portative njëfazore me 5 elementë klasë saktësie 0.05%
  • Stendë trefazore me 16 elementë klasë saktësie 0.05%
  • Stendë portative trefazore me 3 elementë klasë saktësie 0.05%
  • Instrument për matjen e temperaturës dhe lagështisë Testo 174H klasë saktësie 0.5%
  • Instrument inspektues për rezistencën e izolimit model HY2305
  • Instrument inspektues për rezistencën e izolimit model MI3205

Stendë 3 fazore:

Stendë 1 fazore:

 

 

PAJISJET INSPEKTUESE

Pajisjet inspektuese perdoren nga Inspektoret e VME ne terren per verifikimin e matesave elektrik

Instrument inspektues 1 fazor:

Instrument inspektues 3 fazor: